Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:
Free contact

Office space for rent, Copenhagen K, Copenhagen, Danneskiold-Samsøes Allé 19-21, Denmark

Danneskiold-Samsøes Allé 19-21, 1000-1499 København K
  • Office space for rent
  • 6,937 m2
Office space for rent, Copenhagen K, Copenhagen, Danneskiold-Samsøes Allé 19-21, Denmark
Danneskiold-Samsøes Allé 19-21, 1000-1499 København K
  • Office space for rent
  • 6,937 m2

Office space for rent, Copenhagen K, Copenhagen, Danneskiold-Samsøes Allé 19-21, Denmark

Byggeselskab Mogens de Linde
Lisa de Linde
tel: 26 77 11 22
lisa@delinde.dk
See all ads from this landlord
Website

PRO-LANDLORD

Read more

Fakta

Report
Directions
  • 2258025
  • Office space
  • Showroom
  • 470 - 6,937 m2
  • 2,225 DKK

Kontor til leje i 1434 København K

Vi igangsatte i 2022 en udvidelsesplan af Kuglegårdens byrum. Udvidelsen omfatter bl.a. Proviantgården, som arkitektonisk matcher områdets maritime rammer. Proviantgården indrettes til showroom/kontor og forventes klar til lejerindretning fra september 2025 med indflytning 3 måneder senere.

Erhvervslejemål med mulighed for en kajplads udenfor døren.

Historien

Søarsenalet er tegnet af arkitekt Philip de Lange og er opført i 1742 som Danmarks nye flådebase, der skulle sende et tydeligt signal om kongerigets magt og styrke. Det rektangulære gårdrum mellem de to hovedfløje og sidefløjene blev brugt til opbevaring af kanonkugler – deraf navnet Kuglegården, som efterhånden er blevet fællesbetegnelsen for hele Søarsenalet.

Kuglegårdens område var i Forsvarets besiddelse uafbrudt til og med 2017, hvorefter vi overtog området efter en offentlig budrunde. Siden da har renoveringsarbejdet pågået. Flere virksomheder er allerede flyttet ind i Kuglegårdens istandsatte bygninger, hvor de har indrettet kontorer og showrooms bl.a. Louis Poulsen, ferm LIVING, Konges Sløjd, Bolia og Planday.

Det, der engang var et af kongerigets mest lukkede og utilgængelige områder, er i dag en livlig og attraktiv del af hovedstaden.

Området

Kuglegårdens beliggenhed i starten af Holmen – er omgivet af charmerende kanaler. Der er kort afstand til Kongens Nytorv via Inderhavnsbroen og til Christianshavns metrostation. Holmen er med de mange bevarede Forsvarsbygninger og grønne områder en populær oase for kreative virksomheder.

Naboen Christiansholm/Papirøen udvikles i disse år som et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 stod den nye grønne operapark færdig med underjordisk parkeringsanlæg i to etager. Der går busser lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området og i p-kælder under Proviantgården.

Ejendommen

Mod Operaen opføres Proviantgården, der består af syv sammenbyggede ‘skure’ med facade mod Danneskiold-Samsøes Allé og Proviantmagasingrav-kanalen. De nye bygninger er inspireret af områdets historiske bygningstyper og arkitektoniske elementer, og i højden vil Proviantgården være på niveau med Kuglegårdens eksisterende bygninger. Der skabes god sammenhæng til det øvrige Holmen ved at åbne op og forme et kontinuerligt landskab, der sikrer en grøn velkomst til Holmen og Arsenaløen.

Proviantgården opføres i stueetagen med glasfacader tilføjet træporte der i stilen er inspireret af portene på Kuglegårdens oprindelige bygninger. Fra 1.salen opefter beklædes bygningen med håndlavede skærmtegl i nuancer som murværket på de gamle bygninger i Kuglegården.

Mod Proviantgårdens indre gårdrum er der fulde glasflader på alle tre etager, og der etableres altaner på første sal samt tagterrasser på 2.sal. Nede i gårdrummet skabes der et hyggeligt udemiljø med brosten, beplantning og siddepladser. Fra parkeringskælder er der direkte adgang til ejendommen via elevator/trappe.

Bygningen indrettes med bærende elementer af træ og rå beton med bræddeforskalling. Trappe-/elevatortårn bliver bygget med synlig beton og en rå ståltrappe. Gulvene i stueetagen bliver rå beton, og på 1. og 2.salen brede Dinesen planker. Loftshøjder mellem 3,1 meter og 3,9 meter og på 2.salen vil der være åbent til kip. Indretning vil som på resten af Kuglegården være i højeste kvalitet.

Lejemålet

Proviantgårdens rummelige stueetage strækker sig gennem hele bygningen, og facaderne i glas vil invitere mange nysgerrige blikke indenfor. Derfor er lejemålet i stueetagen perfekt egnet til showroom, mens de to øverste etager indrettes til showroom/kontorer - med synlige trækonstruktion, som trækker sig gennem hele bygningen.

Som domicil kan bygningens ca. 7.000 m² lejes samlet. Alternativt kan bygningen opdeles i max 8 lejemål.

Stueetage kan opdeles i lejemål fra 470 m² op til etagens fulde 2.204 m². Huslejen for stueetagen er 3.750 kr./m²

1.sal kan opdeles i lejemål fra 1.225 m² til etagens fulde 2.450 m². Huslejen for 1.sal er 2.225 kr./m²

2.sal kan opdeles i lejemål fra 1.142 m² til etagens fulde 2.283 m². Huslejen for 2.sal er 2.365 kr./m²

Indretningen er i højeste kvalitet, der er mulighed for dialog med lejer om specifikke indretningsløsninger mod merpris. Byggeprocessen blev påbegyndt medio 2022, forventes færdig september 2025 med lejerindflytning ca. 3 måneder senere.

Med udbygningen af Kuglegården gør vi plads til flere virksomheder, der ønsker at leje sig ind i Danmarkshistorien. Vi hører gerne fra jer.

Information and data

This office space, that can also be used as  Showroom, is located on Danneskiold-Samsøes Allé in Copenhagen K. Copenhagen K is located in the municipality , which is located in Copenhagen. The company space is 6937 m2 in total.

Similar search results

Frequently asked questions