Retail, Bollnäs, Glössbo, Sweden

Photo provided by Google Street View and may be imprecise:
GET MORE INFO ABOUT THE PREMISE
  • 496990
  • Retail & Production & Restaurant
  • 885 m2
  • 1,450,000 EUR

Turistmål, Industri och Butiksfastighet

Fastighet som inrymmer gammalt anrikt möbelsnickeri och möbel och inredningsbutik säljes. Det är ett välbesökt turist och utflyktsmål men även inarbetat ställe som har varit öppet även under vintertid. I vårt närområde finns andra intressanta besöksmål vilket gör att många gör en rundtur och besöker oss alla. Har enorm potential för att utvecklas. Lokalerna kan fortsätta hyras ut till nuvarande hyresgäster eller tas över helt av köpare.
Vi har under många år renoverat, byggt och målat åt kunder. Det finns en väl inarbetad verkstad dit kunderna hittar.
Fastigheten ligger i [xxxxx] mitt i mellan Bollnäs och Söderhamn, ca 15 km från Bollnäs och den äldsta delen är byggd på 20 talet och sedan utbyggd i omgångar på 50, 90, 00 och 10 talet. Dom senaste åren har det varit ett socialt företag Glösbolagret, som bedrev Cafe, butik och renovering av möbler och just nu är det ett kollektiv av ca 10 företagare som var och en bedriver sin verksamhet med ungefär samma inriktning.
2015 byggdes det nytt kök, handikapptoalett och tvättstuga för att kunna bedriva Caféverksamhet och dessutom ett ca 50 m2 stort trädäck/altan för uteservering med en fantastisk utsikt. Restaurangen är väl inarbetad med närodlat, lagat från grunden och hembakat. Det drivs också ett glasscafe´ nu under sommaren 2021.
Snickeriet är utrustat med ett stort antal fungerande maskiner såsom bandsåg, klyvsåg, kapsåg, stor bandslip för bordsskivor, pelarborr, planhyvel, kompressor med tryckluft i hela lokalen och centralt utsugssystem etc. På övervåningen finns måleri med sprutlackering.
Fastighetens markareal är på 2013 m2, förutom byggnaden består marken till största delen av en grusad parkeringsyta.
Byggnaden är på totalt 885 m2 fördelade enligt nedan
Café och butiksyta 415 m2
Lagerlokaler 150 m2
Snickerilokaler 165 m2
Måleri etc övervåning 155 m2
Altan Uteservering 50 m2