This ad belongs to a profile-landlord

Office for rent, Åbyhøj, Elkjærvej, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be imprecise:
GET MORE INFO ABOUT THE PREMISE
  • 395457
  • Office & Clinic
  • 266 m2
  • 23,146 SEK
  • 650 SEK/m2/year
Contact information to the landlord/seller:
NKN Ejendomme
Jeppe Mørup
tel: +45 40601166
[email protected]

Klassisk kontorbygning i moderne materialer.

Lejemålet er beliggende på 1. sal i en præsentabelt ejendom i Åbyhøj, tæt på Viby ringvej, centralt og hurtigt ift. at betjene Stor Aarhus. Det tager kun 5 min. i bil at komme ind til Aarhus C. og der er kun 1 km til motorvejsnettet Århus S.

Lejemålet består af 266 m² og er indrettet med lyse trægulve, glasvægge og hvide systemlofter, der giver et moderne udtryk og godt lysindfald. Lejemålet består på nuværende tidspunkt af 10 kontorer i varierende størrelse, printerrum/depotrum, større mødelokale, receptionsområde ved hoveddøren, samt tekøkken, 2 toiletter og kantine- /frokostområde med udgang. Lokalerne har moderne loftsbelysning og en god loftshøjde på ca. 2,45 meter.

Adgang sker via fordør fra fælles indgangsparti i glas. Der er endvidere en dør ud til udvendig trappe til terrasse omgivet af grøn beplantning. Bygningen, der er bygget i 1989, er opvarmet med fjernvarme via radiatorer, og har brandslukningsudstyr.

Ejendommens udenoms arealer er udlagt til parkering til kunder og personale.

NKN Ejendomme er en velkonsolideret og 25 år gammel familievirksomhed med base i Aarhus. Vi har en stor passion for bygninger, byggeri og glade lejere.
Filosofien bag hele forretningen er; at det skal give mening på sigt.

Vi bygger og driver vores virksomhed efter netop det enkelte princip.
Vi stræber derfor efter at skabe de bedst mulige rammer til hverdagen.