Office hotel for rent, Taastrup, Dybendalsvænget, Denmark

Photo provided by Google Street View and may be imprecise:
GET MORE INFO ABOUT THE PREMISE
  • 402476
  • Office hotel & Office
  • 1 - 100 m2

Moderne kontorfællesskab i Taastrup

Kontoret i Taastrup ligger både tæt på Holbækmotorvejen og Taastrup station, hvorfra toget ind til København kører hvert 10. min.

Moderne kontorfællesskab
hvor arbejdsro, velfungerende faciliteter og stilren indretning danner rammerne for mindre virksomheders vækst.
JH Office Community er til virksomheden, der har brug for mere plads og færre distraktioner til at tænke de store tanker. Alle indflytningsklare lokaler, som lejere selv kan sætte deres præg på, er udstyret med ergonomiske kontormøbler og naturligt lys. De strategisk placerede tekøkkener på hver etage har altid kaffekapsler i skuffen.
Som lejer hos JH Office Community følger high-speed wi-fi, parkering og mødelokaler til fri afbenyttelse med i lejemålet – ligesom kaffemødet med den nye kunde kan blive klaret i loungearealerne og den daglige motion i fitnesslokalet.

Der er altid plads til en lukket dør, når koncentrationen skal være fuldstændig. Langt de fleste lejere har dog åbne døre og benytter sig af muligheden for at netværke med hinanden. Professionelt fællesskab, der både leder til nye idéer og en hyggelig snak i frokoststuen, er at finde på alle JH Office Community’s lokationer.